Delen:

Steengrillen bij Dok 99 Rotterdam

Steenkoolgrillen!Onlangs heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit landelijk onderzoek gedaan naar de veiligheid van campingkooktoestellen. Dit soort kooktoestellen wordt ook gebruikt bij het steengrillen. Alle geteste kooktoestellen zijn afgekeurd en uit de handel genomen.

Ondanks dat bij Dok 99 Rotterdam extra beveiligde kooktoestellen gebruikt werden, nemen wij vooralsnog geen risico en zullen wij het steengrill-arrangement vervangen voor ons nieuwe (en veilige!) houtskoolgrill-arrangement. Het steengrill-arrangement zullen wij weer aanbieden op het moment dat de leverancier een veilig alternatief kan garanderen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Houtskoolgrill-arrangement.

Bowlen

Bowlen

Bowlen bij Dok 99 Rotterdam is leuk voor jong en oud! De inrichting in de stijl van de Rotterdamse haven uit de jaren '30 gecombineerd met onze volautomatische banen zijn de garantie voor een onbezorgd en gezellig avondje uit.

Dok 99 Rotterdam beschikt over 12 bowlingbanen, die elk uitgerust zijn met een automatisch scoresysteem. Voor kleine kinderen zijn er natuurlijk funbumpers voor in de goten. Deze kunnen per individuele speler ingesteld worden, zodat het bowlen voor iedereen leuk en uitdagend is!

Bowlingschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 30.

Zowel het gebruik van funbumpers als van bowlingschoenen is bij Dok 99 Rotterdam natuurlijk geheel gratis!

klik hier voor onze tarieven en openingstijden

Reserveren

U weet direct of er plaats is en hoeveel u betaalt voor uw arrangement!

Natuurlijk kunt u telefonisch reserveren! Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Aanmelden