Delen:

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes


HET LEUKSTE KINDERFEESTJE VAN ROTTERDAM!

Een kinderfeestje moet natuurlijk leuk zijn, maar het is ook wel heel erg lekker als je zelf niet met alle rommel zit! Dok 99 Rotterdam is daarom de perfecte plek voor je kinderfeestje! De kinderen vermaken zich prima tijdens het bowlen en het eten…en je hoeft zelf niets te doen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een uurtje discobowlen en daarna frietjes eten met alle vriendjes? Of een uur lang onbeperkt pannenkoeken eten en gezellig bowlen? En zelfs met de hele klas heeft Dok 99 Rotterdam een aantal hele leuke arrangementen!!

Je bekijkt ze allemaal onderaan deze pagina!


Informatie voor de ouders

Alles wat je wilt weten voor een geslaagd kinderfeestje bij Dok 99 Rotterdam hebben we op een rijtje gezet. Lees het door, dan zijn de meeste vragen gelijk beantwoordt!

  • Bedenk eerst hoeveel kinderen je uit wilt nodigen voor het kinderfeestje of het bowlen, op welke datum je wilt komen en op welk tijdstip.
    Let op, wij werken met reserveringen op de hele uren!
  • Tijdens het bowlen reserveren wij één bowlingbaan per zes kinderen. Onze hekjes zijn automatisch en kunnen per speler omhoog of omlaag. Dit kan aan de bar doorgegeven worden.
  • Bowlen is op eigen risico en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Wij gaan ervan uit dat je de kleintjes zelf begeleidt tijdens het bowlen.
  • Bowlingschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 30. Hebben de kinderen kleinere voeten (of zijn alle schoenen in gebruik), dan kan er op eigen risico gebowld worden op eigen binnenschoenen (schoon en geen zwarte zool) of op sokken.
  • Op onze bowlingballen staat het gewicht duidelijk aangegeven in ponden. De ballen die het meest geschikt zijn voor kinderfeestjes zijn die met het nummer 6 (groen) en nummer 8 (oranje). Gebruik per baan nooit meer dan 3 ballen per kleur…dan zijn er ook genoeg ballen voor de andere kinderfeestjes!
  • Het is NIET toegestaan om eigen verjaardagstaart, drankjes, snoep, snackjes e.d. mee te nemen.
  • Wil je een traktatie door ons laten verzorgen? Voor € 2,25 per stuk kun je leuke cupcakes bestellen die wij ook zullen uitserveren met muziek.

Bekijk hier de verschillende arrangementen voor kids!

Reserveren?

U weet direct of er plaats is en hoeveel u betaalt voor uw arrangement!

Natuurlijk kunt u telefonisch reserveren! Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Aanmelden