Werken bij Dok 99 Rotterdam

Ben je op zoek naar de beste baan van Nederland? Kom werken bij Dok 99 Rotterdam. Onze medewerkers zijn enthousiast, beleefd en werken graag in de horeca. Is het wat voor jou? Bekijk onze vacatures:

  • OPROEPKRACHT BEDIENING: Ben jij 18 jaar of ouder, herken jij je volledig in de hierboven omschreven merkwaarden en ben jij op zoek naar een leuke (bij-) baan voor minimaal twee dagen per week? Lees dan snel verder!

    Dok 99 Rotterdam is altijd op zoek naar enthousiaste bedieningsmedewerkers om het team te versterken. Een afwisselende bijbaan, want sta je de ene avond nog te bedienen op de bowlingbanen...de volgende dag sta je misschien wel in een vol grillcafe of bedien je op het terras!

    Ervaring in de horeca is een grote pré, echter je uitstraling en omgangsnormen zijn doorslaggevend. Bovendien is eigen vervoer gezien de wisselende werktijden een must!

  • OPROEPKRACHT SPOELKEUKEN: Ben jij 16 jaar of ouder, herken jij je volledig in de hieronder omschreven merkwaarden en ben jij op zoek naar een leuke (bij-)baan voor minimaal twee dagen per week? Lees dan snel verder!

    Voor het keukenteam van Dok99 Rotterdam zijn we op zoek naar een part-time medewerker spoelkeuken. Je werkt vaak s' avonds en/of in het weekend, dus perfect om te combineren met school of sport!

ONZE MEDEWERKERS MAKEN HET VERSCHIL!

En dat verschil zit hem in kleine dingen...van een gast die wat slechter ter been is even een arm geven, tot weten wie jarig is en die persoon feliciteren aan tafel. Maar ook jouw enthousiasme en de persoonlijke wijze waarop je de gast ontvangt!

DE MERKWAARDEN STROMEN DOOR ONZE ADEREN!

Een medewerker van Dok 99 Rotterdam kan zich volledig vinden in de merkwaarden van het bedrijf: Alert - Verzorgd - Enthousiast - Duidelijk - Persoonlijk
Deze waarden maken dat wij onze gasten met trots kunnen beloven dat onze medewerkers Altijd Gastvrij zijn! En deze inzet is in 2014 beloond met het winnen van de prestigieuze Internal Branding Jaarprijs!

WERKEN BIJ DOK99 ROTTERDAM IS VOORAL ERG LEUK!

Ons team bestaat uit zo'n 15 medewerkers...deels vast in dienst, deels oproepkracht. Je werkt dus altijd in een gezellige mix van studenten en het vaste team. Bovendien is geen dag hetzelfde. Zo werk je de ene dag nog op de bowlingbanen, de volgende dag sta je in een stampvol grillcafé of spring je misschien wel even bij in onze naastgelegen evenementenlocatie Lommerrijk. Kortom...volop afwisseling!

INTERESSE?

Stuur je motivatie met cv en pasfoto aan mdelfgaauw at lommerrijk dot nl of vul ons sollicitatieformulier in.