Delen:

Kerst ontbijt


Voor de vroege vogels

KERST ONTBIJT bij DOK 99 Rotterdam!

Lekker vroeg uit bed en geen ontbijt klaarmaken want om 10.00 uur 's morgens kan je bij ons genieten van een heerlijk Kerst ontbijt en daarna ga je van 11.00 tot 12.00 uur een sportief partijtje bowlen. Bij het bowlen reserveren wij 1 bowlingbaan per 7 personen.

Tijdens het ontbijt verzorgen wij o.a. diverse broodjes en belegsoorden, (fruit ) salades, koffie & thee en vruchtensappen.

Prijs per persoon voor het Kerst ontbijt & 1 uur bowlen:

€ 19,50 voor volwassenen
€ 14,50 voor kids van 4 t/m 12 jaar
€ 5,00 voor kids t/m 3 jaar

Kerst ontbijt
Volwassenen€ 19,50p.p.
Kids 4 t/m 12 jaar€ 14,50per kind
Kids t/m 3 jaar€ 5,00per kind

Reserveren?

Reserveer "Kerstontbijt op 1e Kerstdag"

Onze tafels variëren met Kerstmis in grootte van 4 personen tot max. 14 personen. Voor grotere gezelschappen plaatsen wij de tafels vanzelfsprekend dichtbij elkaar.

In verband met inkoop en organisatie kunt u tot maximaal 14 dagen van te voren uw reservering kosteloos annuleren. Bij annulering binnen die periode zijn wij genoodzaakt 75% van de reserveringswaarde aan u door te berekenen.

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging. Mocht een en ander niet beschikbaar zijn dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is en hoeveel u betaalt voor uw arrangement!

Natuurlijk kunt u telefonisch reserveren! Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Aanmelden