Delen:

Dokwerkers Menu


Zondag t/m woensdag en in de schoolvakanties elke dag

Elke week van zondag t/m woensdag te reserveren

Het DOKwerkers Menu: kies een gerecht van de kaart en grill zelf je vlees of vis op je eigen mini-lavasteen. Je bent dus zelf de chef! En als dessert serveren wij een heerlijke ijstaart.

Het DOKwerkers Menu is van zondag t/m woensdag te reserveren voor gezelschappen tot max. 12 personen. Je mag zelf kiezen of je na het eten nog een uur wilt bowlen! (vooraf reserveren)


Alle gerechten worden geserveerd met brood of frites, een frisse salade en diverse sauzen

MENU

Met bowlen Zonder bowlen
Vlees Medaillons van varkenshaas € 22,50 € 20,00
Rib Eye steak € 22,50 € 20,00
Malse runderspies met knoflook € 22,50 € 20,00
Vis Gamba's in knoflook € 22,50 € 20,00
Zwaardvisfilet € 22,50 € 20,00
Vis Trio (zwaardvis, botervis & gamba's) € 22,50 € 20,00
Net wat anders Vegetarische Proeverij € 22,50 € 20,00
Surf & Turf (rib eye & gamba's) € 22,50 € 20,00

Dokwerkers Menu
inclusief bowlen€ 22,50p.p.
zonder bowlen€ 20,00p.p.

Reserveren?

U weet direct of er plaats is en hoeveel u betaalt voor uw arrangement!

Natuurlijk kunt u telefonisch reserveren! Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Vul het informatie aanvraag­formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Aanmelden